Mariah Carey, acuzată de hărțuire sexuală de un fost bodyguard

Mariah Carey, acuzată de hărțuire sexuală de un fost bodyguard

Diva Mariah Carey nu a scăpat de valul de acuzații de hărțuire sexuală care face în acest moment ravagii la Hollywood și în întreaga lume. O companie de bodyguarzi amenință că o va da în judecată pe vedetă pentru hărțuirea unora dintre gărzile sale de corp, informează miercuri Huffingtonpost.fr.

Michael Anello, directorul companiei Anello Security and Consulting din Los Angeles, este cel care ar putea lansa acțiunea în justiție, potrivit site-ului american TMZ. Acuzațiile privesc perioada în care artista a folosit serviciile acestei companii de bodyguarzi, între iunie 2015 și mai 2017.

Anello povestește cum cântăreața îl umilea în mod repetat, numindu-l "skinhead", "nazist", "membru al Ku Klux Klan" sau "suprematist alb" și cum aceasta nu "voia să fie înconjurată decât de bărbați de culoare, niciodată de albi".

El a adăugat că, în timpul unui sejur la Cabo San Lucas în Mexic, Mariah l-ar fi rugat să vină în camera sa să mute un bagaj. Odată ajuns în cameră, el a dat de artistă îmbrăcată într-o lenjerie transparentă. Anello povestește că a încercat să scape din această situație jenantă, însă diva l-ar fi forțat să mute valiza. Michael Agnello a părăsit apoi camera, povestind că nu a existat niciun contact fizic între el și cântăreață.

Anello susține, de asemenea, că artista îi datorează peste 220.000 de dolari pentru plata salariilor. Cazul ar fi deja în curs de negociere, în condițiile în care avocații companiei de bodyguarzi s-ar fi întâlnit cu cei ai artistei.

Cu toate acestea, după primele discuții, TMZ a anunțat că Michael Anello nu a fost mulțumit de suma propusă de către cealaltă parte.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt a lui Mariah Carey susține că nu este la curent cu acuzația de hărțuire sexuală.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …