Marian Godină dă de pământ cu Mihai Pascu, după ce acesta a dat cu scuterul peste jurnaliști. „Așchia nu sare departe de trunchi”

Marian Godină dă de pământ cu Mihai Pascu, după ce acesta a dat cu scuterul peste jurnaliști. „Așchia nu sare departe de trunchi”

Marian Godină a avut o reacție acidă pe pagina lui de Facebook, după ce Mihai Pascu, tatăl tânărului judecat pentru accidentul mortal de la 2 Mai, era să dea cu motoscuterul peste jurnaliști. Incidentul a avut loc la sediul DIICOT, unde au început audierile în cazul lui Vlad Pascu.

Mihai Pascu, la un pas de a răni jurnaliștii FOTO Inquam Photos George Călin

Joi au început audierile pentru Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. Famila lui a fost, de asemenea, la DIICOT, însă comportamentul lui Mihai Pascu a șocat, din nou, pe toată lumea. Acesta, încercând să fugă de jurnaliști, a accelerat motoscuterul și „a atins jurnaliștii”, scrie Marian Godină pe pagina sa.

El a explicat, de asemenea, comportamentul tânărului aflat sub influența drogurilor care i-a ucis pe cei doi tineri la 2 Mai. Godină spune că educația și familia a fost principalul factor, nu anturajul sau alți factori externi.

La ieșirea de la audieri, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări, în mod intenționat. Totul s-a întâmplat pe trotuar. Asta ca să nu mai aud că oricărui copil, oricât de bine ar fi educat, i se poate întâmpla să fie atras într-un anturaj nepotrivit și să o ia pe căi greșite. Nu, nu cred asta. Mai degrabă aș crede în zicala care spune că așchia nu sare departe de trunchi”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat