Marian Godină s-a căsătorit. Nașii noului cuplu sunt soții Berbeceanu

Marian Godină s-a căsătorit. Nașii noului cuplu sunt soții Berbeceanu

Marian Godină s-a căsătorit cu iubita lui, Lorena, după o relație de câțiva ani. Polițistul și-a cerut iubita în căsătorie la sfârșitul anului 2016, iar anul trecut, el a postat pe pagina sa de Facebook o invitație la nunță, confirmând că în curând va avea loc oficializarea relației.

Invitația, care arăta ca un proces verbal, a avut și o grafică originală, înfățisând o pereche de cătușe cu inimioare și un diamant. Marți, Marian Godină a postat o imagine cu iubita lui, în drum spre starea civilă. „O să-i taie buletinul”, a scris Godină pe rețeaua de socializare. Imediat, au început să curgă zeci de comentarii cu mesaje de felicitări de la fanii polițistului. 

Nașii celor doi sunt Traian Berbeceanu (fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia) și soția acestuia, Gabriela.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…