Marian Iancu revine în fotbal! Cele două echipe la care vrea să investească

Marian Iancu revine în fotbal! Cele două echipe la care vrea să investească

Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timișoara, și-a petrecut 8 ani la închisoare, fiind eliberat în vara anului 2022. Omul de afaceri ar dori să se implice din nou în fotbal.

Cu un nou look, Marian Iancu e pregătit să revină în fotbalul românesc. Foto Cristi Preda/GSP

Dezvăluirea a fost făcută de Rică Răducanu, unul dintre apropiații formației giuleștene. Iancu ar fi interesat de două echipe: Rapid și Poli Timișoara.

„Am înțeles că Iancu atacă. Nu e zvon, sunt la zi, sunt și eu la zi cu informațiile astea. Ori Timișoara, ori Rapid. Pentru că mai are bani, așa a zis. Cine mai refuză azi banii? Dar să nu vă surprindă. Este totul posibil, stați liniștiți”, a spus Rică Răducanu, la Digi Sport.

Marian Iancu a revenit din nou în prim-plan după ce a povestit, zilele trecute, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, anii petrecuți în pușcărie. „Am slăbit pentru că a trebuit să slăbesc. Aveam 140 de kilograme când am intrat și am ieșit cu 104. Am luat deja două, trei kilograme în șapte luni și nu e mult. Acolo mâncarea n-are niciun gust. Era și un magazin, ai ce să-ți cumperi, chiar dacă nu se compară cu ce aveai acasă. Ai anumite carduri cu bani pe care le poți folosi, plus pachetele care vin de acasă.

Nu a plâns niciodată în închisoare

Am respectat pe toată lumea și am avut parte de respect din partea tuturor. N-am plâns niciodată în acești opt ani, chiar dacă probleme au fost. N-ai cum… Mai ales că sunt opt ani! Se întâmplă și-acasă lucruri bune sau rele, inclusiv eu l-am pierdut pe tata anul trecut. Lucruri bune sau rele care te influențează, dar n-am cedat niciodată. Nu sunt tipul ăsta de om”, a declarat Marian Iancu.

La finalul lunii iunie 2022, fostul patron de la Poli Timișoara a fost eliberat condiționat după opt ani din cei 12 ani pe care îi avea de stat după gratii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu