Marian-Marius Florea a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF

Marian-Marius Florea a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF

Marin-Marius Florea a fost numit în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, în urma deciziei premierului Sorin Grindeanu, publicată în Monitorul Oficial, se arată într-un comunicat al instituției, remis, joi, AGERPRES.

Florea Marin-Marius a avut atribuții de coordonare a activităților de combatere a evaziunii și fraudei fiscale, în funcții precum cea de Director general adjunct/șef serviciu în cadrul Activității de inspecție fiscală de la DGRFP București (2015 — 2017), respectiv Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili (în 2014).

În anul 2013, a ocupat funcția de șef administrație adjunct la DGRFP București, activitatea de inspecție fiscală, iar în perioada 1998-2003 a fost inspector la Direcția Generală de Control Fiscal din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Florea Marin-Marius este licențiat în științe economice, specializarea Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice — București.

De asemenea, deține un Master în Investigarea Fraudelor, urmat la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea de Drept.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...