Marilena Rotaru aruncă BOMBA! Margareta, candidata PSD la președinție! Semnele n-o contrazic!

Marilena Rotaru aruncă BOMBA! Margareta, candidata PSD la președinție! Semnele n-o contrazic!

Marilena Rotaru aruncă bomba! Margareta, candidata PSD la președinție! Semnele n-o contrazic! Marilena Rotaru, realizatoare TVR si una dintre cele mai fervente monarhiste, sustine ca Liviu Dragnea intentioneaza sa o promoveze pe principesa Margareta drept candidat la Presedintie din partea PSD.

„Pe surse: In schimbul legii institutionalizarii, Principesa Margareta va candida la presedintie din partea PSD.
Tradare pana la capat!”, a scris Marilena Rotaru pe Facebook.

Dragnea se zbate de mult timp sa isi asocieze imaginea cu Casa Regala, straduindu-se sa ofere cat mai multe beneficii reprezentantilor acesteia.

El a anuntat luni, dupa retragerea din circuitul legislativ a proiectului pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale, ca noua varianta prevede infiintarea unei institutii care va administra functionarea Casei Regale, cu un aparat suplu si costuri mici. Presedintele Camerei Deputatilor a precizat ca fostul proiect prezenta riscuri de neconstitutionalitate.

„In ultimele saptamani au fost discutii dese cu reprezentantii Casei Regale. Eu si cu domnul Tariceanu l-am desemnat pe domnul Gabriel Vlase, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, sa aiba intalniri cu reprezentantii Casei Regale si s-a ajuns la concluzia comuna ca proiectul de lege depus la Senat nu era fezabil si avea potentiale riscuri de neconstitutionalitate. Impreuna am facut un nou proiect de lege, care mi se pare ca s-a si depus la Camera, prin care se infiinteaza o institutie ce va administra functionarea Casei Regale, pentru a evita orice risc de neconstitutionalitate si pentru a fi ceva care sa se poata si aplica. Este convenit cu reprezentantii Casei Regale lucrul acesta. Costurile din partea statului vor fi foarte mici si cred ca este o solutie care va fi adoptata si care va multumi pe toata lumea”, a precizat Dragnea, la finalul CExN al PSD.

El a afirmat ca reprezentantii Casei Regale nu ar trebui sa plateasca o chirie pentru Palatul Elisabeta.

„Eu nu vreau sa plateasca. Nu cred ca e nevoie sa plateasca chirie. E vorba sa aiba in folosinta. Sunt foarte multe organizatii non-guvernamentale care folosesc gratuit spatii ale statului. Vorbim de un aparat suplu si de costuri foarte mici din partea statului”, a sustinut el.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 Foarte interesante amănunte!

4 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

5 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...