Marius Bogdan Bulancea, numit procuror-șef al Secției a II-a din DNA. Cameluș Păduraru - al Secției judiciare penale

Marius Bogdan Bulancea, numit procuror-șef al Secției a II-a din DNA. Cameluș Păduraru - al Secției judiciare penale

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea lui Marius Bogdan Bulancea în funcția de procuror-șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, pe o perioadă de 3 ani, informează Administrația Prezidențială într-un comunicat transmis AGERPRES.

De asemenea, șeful statului a semnat decretul privind numirea lui Silviu Paul Dumitriu în funcția de procuror-șef adjunct al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA, pe o perioadă de 3 ani.

Tot miercuri președintele Iohannis a semnat decretele privind numirea în funcția de procuror-șef al Secției judiciare penale din DNA a lui Cameluș Păduraru și în funcția de procuror-șef adjunct al aceleiași secții a lui Carmen Doinița Bălășoiu. Și cei doi au fost numiți pe o perioadă de 3 ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...