Marius Cezar Pantea, revocat din funcția de director general al Loteriei Române

Marius Cezar Pantea, revocat din funcția de director general al Loteriei Române

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Loteria Română a decis, miercuri, revocarea din funcție a directorului general Marius Cezar Pantea, a anunțat compania într-un comunicat de presă, transmis AGERPRES.

'Astăzi, 26 iulie 2017, Consiliul de Administrație al C.N. Loteria Română S.A., în temeiul responsabilităților și atribuțiilor legale, a decis în unanimitate revocarea din funcția de director general a domnului Cezar — Marius Pantea', notează sursa citată.

Potrivit companiei, până la numirea unui nou director general de către Consiliul de Administrație, interimatul va fi asigurat de către Dănuț Sporea, director economic în cadrul Loteriei Române.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Loteria Română a decis, în data de 3 aprilie 2017, numirea unui nou Consiliu de Administrație al companiei naționale, iar cu acea ocazie s-a decis ca Marius Cezar Pantea să fie numit director general în cadrul companiei.

Pantea l-a înlocuit, la vremea respectivă, în funcție pe Cătălin Alexandru Chesa, care ocupa postul de director general la Loteria Română din septembrie 2016.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

2 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

3 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!