Marius Oprea, antrenorul de la CS Afumați, a decedat în urma unui accident rutier

Marius Oprea, antrenorul de la CS Afumați, a decedat în urma unui accident rutier

Marius Oprea, antrenorul secund al celor de la CS Afumați, a decedat în urma unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut vineri seară pe DN 2, în zona localității Șindrilița (Ilfov). În urma impactului, mașina lui Oprea a ricoșat pe câmp și a rezultat decesul acestuia. Alte trei persoane, care se aflau în cealaltă mașină, au ajuns de urgență la spital.

Marius Oprea a decedat în urma unui accident rutier. Foto Facebook

Vasile Neagu, antrenorul principal al CS Afumați a declarat pentru ProSport: „E o pierdere imensă, un om, un colaborator, un antrenor profesionist căruia nu cred că îi va ocupa cineva locul. Nu mă regăsesc nici acum, la ore bune după ce am aflat nenorocita veste. Parcă zici că a murit tatăl meu, așa mă simt. Marius era un om de încredere, săritor, ne ajuta, era extrem de implicat în toată activitatea noastră sportivă. Un om care răspundea pozitiv la absolut orice. Nu îmi vine să cred că nu mai e!”.

Iar jucătorii cu care a colaborat și mai mulți oameni de fotbal au lăsat mesaje sfâșietoare pe pagina de Facebook a acestuia.

Oprea a avut școala de fotbal Viitorul București, înainte de a ajunge la CS Afumați. El a mai antrenat și pe Rapid 2 și i-a fost secund lui Mihai Stoica și Marius Șumudică. Marius Oprea a fost fotbalist și a făcut junioratul la Steaua. La seniori a evoluat la echipe precum Danubiana București, TMB București sau Mecon București. Oprea era deținător de licența A de antrenor și colabora cu CS Afumați din 2017. Din 2018 până în prezent a fost antrenor secund la clubul ilfovean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?