Marius Șumudică e „pe făraș” la arabi: „Să vedem dacă mai prind meciul cu Ronaldo”.

Marius Șumudică e „pe făraș” la arabi: „Să vedem dacă mai prind meciul cu Ronaldo”.

Al Raed, formația pregătită de Marius Șumudică (51 de ani), a ajuns la al doilea eșec consecutiv și a ajuns pe locul 12, la doar 4 puncte de retrogradare. Antrenorul român dă vina pe faptul că echipa nu poate face transferuri și se gândește că e „pe făraș”.

Marius Șumudică crede că răbdarea patronilor arabi ajunge la limită. Foto facebook

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță integraliști, Al Raed a fost învinsă vineri, în deplasare, scor 0-3, de Al Khaleej, într-o partidă din etapa a 14-a din campionatul Arabiei Saudite. După partidă, Marius Șumudică a revenit pentru câteva zile în România și s-a arătat dezamăgit de situația echipei sale, care are interdicție la transferuri.

"Mă așteptam la așa ceva, din moment ce noi n-am făcut transferuri. Stăm în 12-13 jucători, am 5-6 jucători accidentați. Nu avem cum! Au fost miraculoase rezultatele pe care le-am făcut cu Hilal și cu Damac.

Sunt nevoit să joc cu un copil de 17 ani în apărare și se simte. N-am decât doi fundași centrali, asta e viața, ne ducem crucea! Nu putem să facem transferuri, am înțeles că sunt niște datorii la club.

Să vedem dacă mai prind confruntarea cu Ronaldo, că e în aprilie. Sperăm să o prindem! Nu e ușor să joci în Arabia, Lui Ronaldo nu-i va fi ușor!", a spus Marius Șumudică, pe aeroportul Otopeni, pentru PRO TV.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”