Marius Șumudică, prima reacție după ce a fost convins să preia pe FCU Craiova. „Negociem de 3 săptămâni”

Marius Șumudică, prima reacție după ce a fost convins să preia pe FCU Craiova. „Negociem de 3 săptămâni”

FCU Craiova a reușit să îl convingă pe cel mai dorit antrenor român să preia echipa din Bănie. Marius Șumudică a explicat de ce a decis să dea curs ofertei patronului Adrian Mititelu, asta în condițiile în care recent declara că vrea să stea departe de fotbal o perioadă.

Marius Șumudică promite să vorbească în teren la FCU Craiova. Foto Al Raed

Antrenorul de 52 de ani nu a semnat încă contractul cu FCU Craiova, formație la care urmează să lucreze cu noul președinte, Florin Prunea. Dar părțile susțin că lucrurile se vor rezolva în cel mai scurt timp, clauza conform căreia el și staff-ul lui ar urma să își primească toate salariile restante în cazul în care vor fi dați afară urmând să fie aprobată de conducerea clubului oltean.

Antrenorul, liber de contract de la începutul verii, după despărțirea de saudiții de la Al Raed, a mărturisit că Adrian Mititelu Jr a fost cel care a negociat cu el și l-a convins să vină în Bănie. „Îmi doresc să rămân acasă, acum. E un club care mi-a oferit toate condițiile. Am vorbit cu Adiță (n.r.- Adrian Mititelu jr.), patronul. Mi-a oferit toate condițiile de care am avut nevoie.

Provocare mare pentru Șumi

Mai mult o să vorbesc pe teren. Suntem în discuții de trei săptămâni. E o provocare mare. Mi-am dorit un club care să-mi ofere toate condițiile. Lucrez cu staff-ul meu”, a declarat pentru sport.ro Marius Șumudică, aflat la a 13-a experiență la o echipă din Liga 1 ca antrenor.

Nu mai demult de câteva zile, antrenorul declara cu totul altceva, după ce Adrian Mititelu ieșea în spațiul public și spunea că îl dorește la FCU Craiova. Șumudică se arăta atunci neconvins de oferta oltenilor, preferând să mai aștepte . „Sunt un antrenor curtat, dar vreau să stau puțin departe de fenomen. Am oferte, contacte cu patroni din România. Au fost făcute și publice, însă nu am luat nicio decizie. Nimic nu mă atrage să iau decizia de a antrena în acest moment”, a declarat Șumi la Digi Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat