Mark Zuckerberg impune o taxă de verificare pe Facebook, similară cu cea de pe Twitter. Costul abonamentului

Mark Zuckerberg impune o taxă de verificare pe Facebook, similară cu cea de pe Twitter. Costul abonamentului

Bifa albastră de pe Facebook va fi doar contra cost. Anunțul vine de la fondatorul și CEO-ul Facebook și a fost postat pe pagina sa oficială, însoțit de costurile aferente. Mark Zuckerberg va acționa după modelul impus de Elon Musk, pe Twitter.

Facebook impune o taxă de verificare FOTO Arhivă

Verificarea contului de Facebook și obținerea unei bife albastre nu vor mai fi gratuite, odată cu implementarea sistemului Meta Verified.

Ce preț va avea un abonament lunar

Mark Zuckerberg și-a anunțat decizia chiar pe pagina sa oficială a rețelei de socializare, ce îi aparține.

Bună dimineața și anunț despre un nou produs: săptămâna aceasta începem să implementăm Meta Verified - un serviciu pe bază de abonament care vă va permite să aveți contul verificat cu ID guvernamental, să obțineți o bifă albastră, să primiți protecție în plus față de alte conturi care vă fură identitatea și să primiți acces direct la customer support.”, a scris el, la începutul postării.

CEO-ul Facebook a explicat că, pe lângă beneficiile menționate, aduse utilizatorilor, nouă componentă va înăspri măsurile de securitate ale platformei. În același timp, costul unui abonament lunar este mai crescut pentru utilizatorii iOS, comparativ cu cel impus utilizatorilor web.

Această nouă componentă are ca scop creșterea autenticității și securității pe platformele noastre. Meta Verified poate fi achiziționat pentru 11,99 dolari pe lună pe web și pentru 14,99 dolari pe lună pe iOS. Începem implementarea în Australia și Noua Zeelandă în această săptămână, iar curând vor urma și alte țări”, a conchis Zuckerberg.

Facebook urmează modelul Twitter

Ideea unei astfel de măsuri nu este una originală, ci îi aparține lui Elon Musk. Fondatorul Tesla a impus o taxă lunară pentru verificarea conturilor, la scurt timp după ce a cumpărat Twitter. Mai mult decât atât, Twitter a introdus bife diferențiale. Pe pe lângă cea albastră, acum există cea gri pentru conturi ale oficialilor de stat și galbenă, pentru companii și reprezentanții lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”