Marocul autorizează zboruri spre Franţa pentru a asigura revenirea cetăţenilor francezi în ţară (Le Drian)

Marocul autorizează zboruri spre Franţa pentru a asigura revenirea cetăţenilor francezi în ţară (Le Drian)

Marocul, care a suspendat vineri legăturile aeriene şi maritime, în special spre Franţa, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, a autorizat zborurile pentru a le permite cetăţenilor francezi să revină în ţară, a anunţat sâmbătă ministrul de externe francez, Jean-Yves Le Drian, relatează AFP.

''#Coronavirus. Am discutat de mai multe ori cu omologul meu Nasser Bourita ieri (vineri) şi în această dimineaţă (sâmbătă) pentru a facilita întoarcerea compatrioţilor noştri din #Maroc. Primele zboruri au putut pleca în această dimineaţă spre Franţa", a scris ministrul francez Jean-Yves Le Drian pe Twitter.

''Se vor acorda autorizaţiile necesare pentru organizarea zborurilor de întoarcere'', a dat asigurări şeful diplomaţiei franceze, subliniind că ''ambasada Franţei în #Maroc şi centrul de criză al ministerului sunt pe deplin mobilizate în slujba cetăţenilor'' francezi.

Autorităţile marocane au anunţat vineri suspendarea ''până la o notificare ulterioară'' a legăturilor aeriene către Franţa, Algeria, Spania, Germania, Olanda, Belgia, Portugalia şi Italia precum şi a traficului maritim de pasageri. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga