Marte, pământ românesc! Norica Nicolai susține că ALDE a obținut 15% la alegeri, dar a fost furată: Oamenii îmi spun că m-au votat și nu am intrat în PE

Marte, pământ românesc! Norica Nicolai susține că ALDE a obținut 15% la alegeri, dar a fost furată: Oamenii îmi spun că m-au votat și nu am intrat în PE

Marte, pământ românesc! Norica Nicolai susține că ALDE a obținut 15% la alegeri, dar a fost furată: Oamenii îmi spun că m-au votat și nu am intrat în PE.
 
Președintele Consiliului Național al ALDE, Norica Nicolai, susține că formațiunea sa a fost furată la alegerile europarlamentare din 26 mai și că scorul de 4% pe care l-a obținut este rezultatul unei fraude operate de STS. Nicolai a declarat că partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu ar fi trebuit să obțină cel puțin 15%.

„ALDE cred că a obținut la aceste alegeri scorul cu care era creditată în sondaje, însă ceva se întâmplă în alegerile din România după 2004 încoace, dar cu indicii clare de fraudă după 2009. Aștept răspunsul de la această comisie (Comisia specială privind posibilele fraude la alegeri) și aștept rapid o decizie a guvernului de a trece această încercare de a evita votul multiplu de la STS la AEP.”, a delcarat Norica Nicolai într-un interviu la DC News.

Liderul ALDE este de părere că au fost luate voturi de la ALDE și date altor competitori politici precum PMP sau UDMR.

„Surpriza continuă și pentru mine când oamenii îmi spun pe stradă că m-au votat și nu am intrat în Parlamentul European.”, a mai spus Nicolai.

Despre viitoarele alegeri, cele prezidențiale, fostul europarlamentar crede că Tăriceanu va obține peste 16%.

„Eu cred că ALDE și atunci în 26 mai și acum are același scor și vom vedea în condițiile în care ne vom lua măsuri la alegerile prezidențiale, care este scorul ALDE. Cred că de data asta sondajele vor avea dreptate. Îl creditează pe Tăriceanu cu 16%, în niciun caz nu putem vorbi de 4-5%.”, crede liderul ALDE.

Președintele Consiliului Național al ALDE este de părere că o alianță cu partidul lui Victor Ponta va crește șansele lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidențiale.

„Noi vom face o alianță electorală cu Pro România. Este o înțelegere politică care se practică în România și care va avea ca scop maximizarea șanselor domnului Tăriceanu de a ajunge președintele României.”, a completat Norica Nicolai.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...