Martor la intervenția de la Onești: Polițiștii erau în fața scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume

Martor la intervenția de la Onești: Polițiștii erau în fața scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume

Un martor face dezvăluiri despre modul în care s-au desfășurat negocierile cu autorul dublei crime de la Onești. Bărbatul spune că polițiștii erau în fața scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume, scrie Digi24 .

Radu Vlăduț, martor: "Am văzut cum s-a repezit și l-a coborât la pământ, nu am văzut exact momentul când l-a înjunghiat".

Reporter: Polițiștii cum au acționat? A existat un negociator care a încercat să-l convingă să renunțe la faptele sale?

Radu Vlăduț, martor: "Cât timp a fost toată situația asta, au încercat să vorbească, dar domnul încontinuu a înjurat. Polițiștii cât timp s a întâmplat au și spus: nu mai înjură, domnule. Ceva de genul... nu se simțea de parcă încercau să calmeze. Pe la ora 1 îmi amintesc cum erau în față scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume.

Nu știu tot ce au discutat, dar nu mi s a părut că s-a lucrat cu finețe. Dacă domnul chiar a fost pe bune scos afară legal din casă, trebuia să aibă un document, să-l aducă să-l verifice. Tot ce a cerut a fost chestia asta pentru cinci ore. Trebuia să-l aducă și nu mai murea nimeni".


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro