Mărturia femeii care a ucis o fetiță la Paris: motivul crimei înfiorătoare

Mărturia femeii care a ucis o fetiță la Paris: motivul crimei înfiorătoare

Femeia fără adăpost acuzată că a ucis o fetiță în vârstă de 12 ani în Paris, ar fi vrut să o ucidă pe mama copilei, fiindcă aceasta nu i-ar fi oferit accesul în blocul în care locuia. Așadar, uciderea ar putea avea la bază o răzbunare.

Suspecta a fost surprinsă de camerele de supraveghere în compania fetiței. Foto: Arhivă

Dahbia B ar fi încercat să se mute alături de sora ei, care locuia în același bloc cu Lola Daviet și familia ei, însă mama copilei nu i-ar fi oferit o cartelă de acces în clădirea de locuințe.

Astfel, anchetatorii se gândesc că ar fi o crimă din răzbunare, însă victima a fost aleasă greșit.

Femeia fără adăpost a fost victima violenței domestice în 2018. Când i-au fost prezentate fotografii cu trupul copilei de 12 ani, aceasta ar fi afirmat: „Nu mă încălzește, nu mă lasă rece. Și eu am fost violată și mi-am văzut părinții murind în fața mea”.

Suspecta a ajuns în Franța, în mod legal, în anul 2016, cu un permis de ședere pentru studenți.

În luna august a acestui an, Dahbia B a intrat în posesia unei notificări din partea statului francez, care îi solicita să părăsească țara din pricina faptului că nu mai avea un permis de ședere valid.

Femeia fără adăpost a fost reținută pe 21 august pe aeroport, dar nu a mai avut probleme cu poliția până vineri, ziua când a omorât-o pe Lola Daviet.

Noi detalii ale crimei

Mai mult decât atât, Dahbia B ar fi „dus fata în apartamentul surorii ei și ar fi forțat-o să facă un duș” înainte să o tortureze și ucidă.

Procurorii au anunțat, luni, că femeia a „făcut mai multe declarații, recunoscând, dar și negând probele cazului”.

Cadavrul, care a fost legat, a fost descoperit într-o valiză care se afla în curtea interioară a unei clădiri din nord-estul capitalei franceze.

Suspecta s-a lăudat că a vândut părți dintr-un corp. Probele arată că fata a fost dusă în subsol, unde a fost torturată, violată, apoi sugrumată, iar gâtul i-a fost tăiat. Se bănuiește că suspecta suferă de probleme psihice grave. Locuia pe stradă, dar are prieteni și familie în zona Parisului”, a afirmat o sursă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu