Mărturie CUTREMURĂTOARE a unui investigator RISE Project despre „țara FRICII de Dragnea”!

Mărturie CUTREMURĂTOARE a unui investigator RISE Project despre „țara FRICII de Dragnea”!

Risc Seismic

Vă mirați că nu cade Dragnea? Cum să cadă dacă este acoperit de un întreg sistem cu reguli mafiote? Clădit în atâția ani în care acest lucru a fost posibil. Cu foști colegi de liceu și facultate transformați din oameni normali în locotenenți mafioți cu gulere albe. E drept, unii se mai sinucid, dubios, la mare depărtare de țară... Că este așa o spune și Ștefan Mako, unul dintre autorii investigației Rise Project care a scos la lumină afacerile de un milion de euro ale lui Liviu Dragnea cu fostul său coleg de facultate, sinucigașul Costel Comana. El relatează, pe scurt, pe Facebook,  cu ce fenomen s-a confruntat în timp ce se documenta.

Mako spune că niciodată nu a întâlnit „atâta frică”, fiind vorba nu numai de oameni simpli, ci și de membri de partid sau parlamentari. 

„Nu am întâlnit niciodată atâta frică, de la oameni simpli cărora le arde limba, dar și-o vâră adânc în stomac să nu le rămână gol, până la membri de partid sau parlamentari care nu vor să-și deranjeze pozițiile. Dacă nu exista o revoltă generală probabil că nu am fi obținut niciodată unele documente publice de la diferite instituții ale statului.

Subliniez publice, pentru că în județul Teleorman (a nu se citi că doar acolo) nu există instituții ale statului care să nu fie în buzunarul anturajului președintelui PSD. De altfel, acest tip de fidelizare asigură baronilor locali cea mai sigură metodă de a păstra controlul banilor publici. Aparatul de stat este plin de poziții ocupate de prieteni, rude sau chiar dușmani ținuți aproape tocmai din acest motiv.

Oamenii liberi sunt puțini. Și mai puțini sunt pregătiți să-și riște poziția socială ca să se întoarcă împotriva Județului Dragnea. Unii dintre ei au făcut-o, datorită lor am reușit să aducem câte ceva la lumină.

Probabil vor rămâne anonimi pentru mult timp, dar sper să fie un exemplu de curaj și pentru alți cetățeni din Teleorman. Pentru cetățeni în general.”, a scris Mako pe Facebook.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”