Măruță a ghicit numele copilului lui Emily Burghelea. Vedeta ar fi vrut să țină ascuns secretul până la botez

Măruță a ghicit numele copilului lui Emily Burghelea. Vedeta ar fi vrut să țină ascuns secretul până la botez

Emily Burghelea a dezvăluit la emisiunea lui Măruță, fără să vrea, numele băiețelului ei. Prezentatoarea TV voia să țină secretul până la botez.

Măruță a ghicit numele copilului lui Emily Burghelea.

Cătălin Măruță a pus din nou întrebările potrivite și a reușit să afle detalii secrete din viața invitatei sale. El a reușit să ghicească numele celui de-al doilea copil al prezentatoarei Emily Burghelea și a dat-o de gol, deși aceasta voia să țină secret numele copilului său până la botez.

Emily Burghelea a devenit mamă pentru a doua oară, de curând. Ea a născut un băiețel și zilele trecute a mers să ridice certificatul de naștere al acestuia. Fanii au tot întrebat-o cum îl cheamă pe cel de-al doilea său copil, însă Emily voia să păstreze secretul.

Întrebată de Măruță mai multe detalii despre noul membru al famileii sale, Emily a spus că are nume de sfânt, la fel ca fata sa Amedeea.

„Da (e nume de sfânt). Și Amedeea are. Vine din greacă și înseamnă iubire de Dumnezeu. Și are și Ștefania(al doilea nume) care este tot nume de sfânt. Noi ținem foarte mult la chestia asta.”, a spus prezentatoarea.

Măruță a intuit numele și a întrebat-o dacă îl cheamă Andreas.

„Băi, dă-te încolo! Da. Am zis că dacă nimerește cineva o să zic. Voiam să facem anunțul altfel, dar a fost descoperit. Dar mai are unul. Ăsta e numele secundar.”, a fost reacția prezentatoarei care a fost surprinsă de moment, potrivit Wowbiz .

După emisiune, soțul lui Emily a fost nemulțumit că vedeta a divulgat numele băiatului, însă a spus că măcar soția sa nu a spus și care este numele principal, cei curioși fiind nevoiți să mai aștepte până la botez.

„Am certat-o. Dar măcar a zis doar al doilea nume. Nu pe cel principal”, a mărturisit amuzat soțul lui Emily.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...