Măruță reacționează după ce s-a spus că băiatul său ar fi de fapt fiul lui Jean de la Craiova

Măruță reacționează după ce s-a spus că băiatul său ar fi de fapt fiul lui Jean de la Craiova

Cătălin Măruță a venit cu precizări la subiectul controversat al miștocărelilor legate de fiul său, David, cum că ar fi copilul lui Jean de la Craiova.

Într-un mesaj direct, prezentatorul a dorit să pună punct speculațiilor care circulau pe internet, în special referitoare la presupusa asemănare a lui David cu Jean de la Craiova.

“Legat de fotografia care circula pe net. Oameni buni, Poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc”, a început monologul Cătălin Măruță într-un ton direct și sincer, conform Click.

Prezentatorul a subliniat că, gluma privind asemănarea dintre David și Jean de la Craiova a pornit de la o poză cu el și David în brațe, postată cu mulți ani în urmă, în urma unei emisiuni Cronica Cârcotașilor.

În mesajul său, Măruță a adus în discuție normalitatea părinților care se implică în viața copiilor lor și a întrebat ironic dacă ideea că David seamănă cu Jean de la Craiova aduce oamenilor satisfacție și bucurie.

“Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a întrebat Cătălin Măruță retoric, subliniind că această miștocăreală are la bază o poză de acum 7-8 ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?