Masă surpriză cu Barack Obama, Steven Spielberg şi Bruce Springsteen, la un restaurant din Barcelona

Masă surpriză cu Barack Obama, Steven Spielberg şi Bruce Springsteen, la un restaurant din Barcelona

Personalul unui restaurant din Barcelona a rămas uimit când o rezervare misterioasă de ultimă oră s-a dovedit a fi pentru fostul preşedinte american Barack Obama, împreună cu regizorul de film Steven Spielberg şi cântăreţul Bruce Springsteen, relatează The Guardian, citată de News.ro.

FOTO; Instagram / Pol Perello FOTO; Instagram / Pol Perello

După ce au mâncat joi seară la restaurantul Amar al hotelului Palace, trio-ul a făcut o fotografie cu angajaţii. Poza a fost postată pe Instagram de un membru al personalului, alături de comentariul; „Bucuriile pe care ţi le aduce acest job!!”.

Barack Obama şi fosta primă doamnă Michelle Obama, împreună cu Spielberg şi soţia sa Kate Capshaw, au fost în oraş pentru concertul lui Springsteen de vineri seară la Estadi Olímpic Lluís Companys din Barcelona.

Cina cu fructe de mare a avut loc după zborul nocturn al soţilor Obama către Barcelona, ​​potrivit reţelei de radio spaniole Cadena SER. Bucătarul-şef de la Amar, Rafa Zafra, a spus că rezervarea lor a fost făcută cu doar câteva ore înainte, la recomandarea renumitului bucătar spaniol-american José Andrés.

„José Andrés m-a sunat şi mi-a spus că este o masă foarte importantă, dar că ar trebui să nu spunem nimic”, a spus Zafra pentru Cadena SER. „Şi bineînţeles, am început să investighez şi am văzut că Obama vine, că Bruce avea un concert…”

Grupul a venit „obosit”, dar dornic să „încerce totul”, potrivit Zafra. În timpul mesei, au „mâncat mult” – inclusiv stridii, crustacee şi caviar – şi „au băut puţin”.

„Cel care s-a comportat cel mai bine a fost cel care a trebuit să lucreze astăzi”, a spus Zafra, referindu-se la concertul lui Springsteen de vineri seara.

La fotografia de grup, Zafra a comentat: „Cei care le asigurau paza ne-au spus să nu le cerem fotografii, dar chiar înainte de a pleca, Obama a intrat în bucătărie şi ne-a spus că aceasta a fost una dintre cele mai bune mese şi dacă ar putea face o fotografie cu toată echipa.”

Vineri, Barack şi Michelle Obama, însoţiţi de Spielberg şi Capshaw, au vizitat situri culturale de referinţă din Barcelona, ​​a informat presa locală, inclusiv Sagrada Familia şi Muzeul Moco.

Potrivit fotografiilor şi videoclipurilor distribuite de mass-media spaniolă, soţii Obama, înconjuraţi de un dispozitiv de securitate, s-au plimbat în centrul Barcelonei ţinându-se de mână şi salutând din când în când pe cei aflaîi în zonă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...