Maximilian Davis, noul director de creaţie ale casei de modă Ferragamo

Maximilian Davis, noul director de creaţie ale casei de modă Ferragamo

Casa de modă italiană Ferragamo l-a numit luni director de creaţie pe Maximilian Davis, la aproape un an după ce designerul Paul Andrew a părăsit acest post, relatează EFE.

Născut la Manchester şi absolvent al London College of Fashion, Davis şi-a înfiinţat propria marcă sub acelaşi nume în 2020, care i-a adus imediat recunoaşterea internaţională. În urmă cu aproape o lună el şi-a prezentat colecţia la Săptămâna Modei din Londra, remarcată printr-o eleganţă îndrăzneaţă.

Directorul general al casei Ferragamo, Marco Gobbetti, s-a declarat încântat de venirea tânărului creator de modă, subliniind într-un comunicat că, "viziunea sa clară, alături de nivelul său de execuţie şi de o estetică puternică, îl recomandă drept unul dintre cele mai strălucite talente ale generaţiei sale".

Gobbetti a definit munca acestuia drept plină de "eleganţă şi de o senzualitate rafinată, aflată într-un angajament constant cu calitatea".

Casa Ferragamo speră să scrie alături de el, "un nou şi emoţionant capitol", fără să piardă din "meşteşugul, sofisticarea şi valorile sale umane".

La rândul său, Davis a subliniat că se simte "profund onorat" să se alăture casei Ferragamo.

Potrivit lui, firma italiană se dedică reprezentării modei atemporale, o sursă pe care o consideră "plină de inspiraţie". "Doresc să-mi articulez viziunea şi să o ridic la nivelul codurilor meşteşugului italian, calităţii şi inovaţiei", a precizat Maximilian Davis.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?