MB: Relațiile sexuale cu roboți, în curând o realitate, potrivit cercetătorilor

Relațiile sexuale cu roboți ar putea deveni o realitate și mâine, a prezis un cercetător în domeniul inteligenței artificiale în cadrul unei conferințe dedicate jucăriilor sexuale interactive și relațiilor cu roboții umanoizi, desfășurată săptămâna aceasta la Londra, relatează AFP.

Sursa foto: loveandsexwithrobots.org

Deși filmele de pe marele și micul ecran precum 'Ex Machina' și 'Westworld' au explorat ideea androizilor ca obiect al dorinței, roboții sexuali rămân deocamdată de domeniul ficțiunii.

Acest lucru ar urma să se schimbe foarte rapid, potrivit specialistului David Levy, "odată cu apariția primilor roboți sexuali undeva anul viitor". Compania californiană Abyss Creations a anunțat că vrea să lanseze pe piață începând din 2017 primii roboți sexuali, care vor semăna întru totul cu ființele umane.

Între timp, ultimele inovații în materie de jucării sexuale electronice au fost prezentate în cadrul conferinței organizate de Universitatea Goldsmiths din Londra, precum o aplicație mobilă ce permite cuplurilor să schimbe săruturi la distanță denumită 'Kissenger'. O altă aplicație care propune schimburi de astfel de senzații, 'Teletongue', este în curs de dezvoltare la Universitatea Keio din Tokyo.

Lynne Hall, de la departamentul de științe informatice al Universității britanice din Sunderland, este de părere că relațiile sexuale cu roboții ar putea crea "o experiență sexuală fantastică". "Sunt multe avantaje în ce privește sexul cu roboți... Este sigur, nu se poate contracta nicio boală și poate fi controlat", a declarat ea.

Totuși, potrivit unui studiu desfășurat de Institutul de imagistică din Malayezia, în colaborare cu City University, deși persoanele sunt în general deschise posibilității ca oamenii să fie atrași de roboți, majoritatea nu preconizează să-și ia un robot ca amant.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Au 7 jeguri comuniste mai multă putere decât poporul român? Ce jocuri străine României fac acești nenorociți?

2 Sebastian Lăzăroiu / Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendu…

3 Amănunt important: Noul coronavirus este sensibil la temperaturile ridicate! / Rafila: Când se va încălzi, răspâ…

4 În brațele cui va exploda Lebăda Neagră?

5 Așteptați-vă la ce e mai rău, cioclul a rămas pe poziție!

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?