M.Badea despre studenți: Mor copiii bolnavi de cancer pentru că nu sunt bani sa-i trimitem afară la tratament și noi sponsorizăm lene și futaiuri?! La muncă, asistați social cu aifon!

M.Badea despre studenți: Mor copiii bolnavi de cancer pentru că nu sunt bani sa-i trimitem afară la tratament și noi sponsorizăm lene și futaiuri?! La muncă, asistați social cu aifon!

Mircea Badea despre studenți: „Foarte corect am zis! Noi muncim si platim de ne rupem ca sa tinem in spate handralai buni de munca?! In SUA pana si facultatea costa, si inca foarte multi bani. In Romania le subventionam chiar si calatoriile la munte si la mare?! Mor copiii bolnavi de cancer pentru ca nu sunt bani sa-i trimitem afara la tratament si noi sponsorizam lene si futaiuri?! La munca, asistati social cu aifon!”

Această postare survine unei știri difuzată de HotNews.ro care spunea că realizatorul TV de la Antene Mircea Badea posteaza pe pagina sa de Facebook  un link la o petitie pentru mentinerea gratuitatii pe cale ferata pentru studenti spunand ca acestia sunt "milogi" care "schelalaie dupa bani publici" si ca unii "stau cu mana intinsa ca cersetorii".

Postarea sa a atras peste 1.400 de comentarii cea mai mare parte virulente impotriva acuzatiilor lui Badea.

"Unii studenti stau cu mana intinsa ca cersetorii. Au hotarat ca Ordonanta de Urgenta care le da gratuitate la tren e buna. Ca atare, milogii au facut o petitie. Vedeti aici cati milogi schelalaie dupa bani publici.

P.S. Luati labele de pe banii publici, milogilor! rezistati fara bani publici! Mars!", scrie el in mesaj.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon