M.Badea despre studenți: Mor copiii bolnavi de cancer pentru că nu sunt bani sa-i trimitem afară la tratament și noi sponsorizăm lene și futaiuri?! La muncă, asistați social cu aifon!

M.Badea despre studenți: Mor copiii bolnavi de cancer pentru că nu sunt bani sa-i trimitem afară la tratament și noi sponsorizăm lene și futaiuri?! La muncă, asistați social cu aifon!

Mircea Badea despre studenți: „Foarte corect am zis! Noi muncim si platim de ne rupem ca sa tinem in spate handralai buni de munca?! In SUA pana si facultatea costa, si inca foarte multi bani. In Romania le subventionam chiar si calatoriile la munte si la mare?! Mor copiii bolnavi de cancer pentru ca nu sunt bani sa-i trimitem afara la tratament si noi sponsorizam lene si futaiuri?! La munca, asistati social cu aifon!”

Această postare survine unei știri difuzată de HotNews.ro  care spunea că realizatorul TV de la Antene Mircea Badea posteaza pe  pagina sa de Facebook  un link la o petitie pentru mentinerea gratuitatii pe cale ferata pentru studenti spunand ca acestia sunt "milogi" care "schelalaie dupa bani publici" si ca unii "stau cu mana intinsa ca cersetorii".

Postarea sa a atras peste 1.400 de comentarii cea mai mare parte virulente impotriva acuzatiilor lui Badea.

"Unii studenti stau cu mana intinsa ca cersetorii. Au hotarat ca Ordonanta de Urgenta care le da gratuitate la tren e buna. Ca atare, milogii au facut o petitie. Vedeti aici cati milogi schelalaie dupa bani publici.

P.S. Luati labele de pe banii publici, milogilor! rezistati fara bani publici! Mars!", scrie el in mesaj.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...