Mbappe, pe lista unui club uriaș: 1 miliard de euro pentru transferul francezului. Când se face mutarea

Mbappe, pe lista unui club uriaș: 1 miliard de euro pentru transferul francezului. Când se face mutarea

Președintele echipei Real Madrid, Florentino Perez, pregătește 1 miliard de euro pentru transferul unuia dintre cei mai buni tineri jucători din lume, Kylian Mbappe, de la PSG.

Mbappe. FOTO Arhivă

Real Madrid pune la bătaie 1 miliard de euro pentru a-l aduce pe Mbappe, după ce francezul a făcut senzație la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar și a fost golgheterul competiției.

Gazzetta dello Sport scrie că Mbappe a semnat prelungirea cu PSG pe doi ani, dar are în contract o clauză potrivit căreia, dacă el își va dori, poate pleca din vara lui 2023 contra sumei de 150 de milioane de euro (+ bonusuri ulterioare, de performanță, dacă va da randament la viitorul club).

Președintele lui Real Madrid a pregătit aproape 650 de milioane de euro care ar acoperi 4 ani de salariu pentru Mbappe, restul sumei până la 1 miliard fiind pregătită pentru transferul care ar urma să se facă în vara anului 2023.

Mbappe are 24 de ani, a fost golgheterul Mondialului cu 8 reușite și este evaluat de site-urile de specialitate la 160 de milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Citiți și judecați voi...