Meciul Andorra-România i-a ținut pe români „lipiți“ de televizor. Câți telespectatori s-au uitat la Antena 1

Meciul Andorra-România i-a ținut pe români „lipiți“ de televizor. Câți telespectatori s-au uitat la Antena 1

Primul meci din drumul spre EURO 2024 al Naţionalei a fost lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public.

Meciul Andorra-România a adus prima victorie a Naționalei în Preliminariile Euro 2024 FOTO Antena 1

Naţionala condusă de Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO, Dennis Man şi Denis Alibec fiind cei care au adus victoria tricolorilor.

Meciul României cu Andorra , transmis în direct aseară, la Antena 1, de la 21.45, a fost urmărit, în medie, de peste 1,5 milioane de români în fiecare minut. Audienţa a fost de două ori mai mare decât cea de Pro TV, clasat pe locul al doilea. În minutul de aur, la 22.30, audienţa meciului s-a apropiat de 1,9 milioane de telespectatori, potrivit Pagina de Media. Pe locul al treilea s-a clasat Kanal D.

Partida Andorra a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului național, urban și comercial. La nivelul întregii ţări, televiziunea s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 8.7 puncte şi 25,7% cota de piaţă, urmată de Pro TV, cu 4.7 puncte de rating şi 14.1% cota de piaţă. Şi la oraşe, victoria tricolorilor a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 9.5 puncte de rating și 27.5% cotă de piață, Pro Tv situându-se tot pe locul secund, cu 4.4 puncte de rating și 12.7% cotă de piață.

La nivelul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani cu un rating mediu de 10.3 puncte şi 34.3% cota de piaţă, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra atunci doar 5.7 puncte de rating şi 19.1% cota de piaţă, se arată într-un comunicat al postului Antena 1.

Antena 1 transmite meciurile echipei naţionale ale României până în 2028, preliminarii EURO si Mondial şi ediţii Nations League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep