Medelin, cu muierea la DNA

Medelin, cu muierea la DNA

Mădălin Voicu a ajuns, vineri dimineața, la DNA pentru a primi informații privind sechestrul instituit în dosarul privind proiecte ale Partidei Romilor, finanțate din fonduri europene și destinate romilor defavorizați. 

Este vorba despre circa 5.000.000 de euro, bani destinați unor proiecte de reinserție socială a rromilor. Banii ar fi fost deturnați de deputatul Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, cu sprijinul deputatului PSD Mădălin Voicu, susține DNA. 

Mădălin Voicu a venit împreună cu soția sa. Ea a fost angajată de Nicolae Păun, președintele de Asociației Partida Romilor Pro-Europa, pentru derularea unui program european destinat romilor defavorizați. Soția lui Voicu a fost plătită cu peste 190.000 de lei, desi nu a prestat niciun serviciu. 

Potrivit DNA, Mădălin Voicu este inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de: trafic de influență, fals în declarații și spălare a banilor în formă continuată.

-știre în curs de actualizare-



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia