Medic ginecolog dintr-un spital din Timișoara, prins în flagrant de luare de mită

Medic ginecolog dintr-un spital din Timișoara, prins în flagrant de luare de mită

Un medic ginecolog dintr-un spital din Timișoara a fost prins în flagrant de luare de mită, a sumei de 450 de lei, miercuri, de ofițerii Direcției Generale Anticorupție Timiș, după un apel la linia verde anticorupție 0800.806.806.

''Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) — Serviciul Județean Anticorupție ( SJA) Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au prins în flagrant un medic, la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei cu titlu de mită pentru condiționarea unui act medical'', arată un comunicat al DGA remis AGERPRES.

În urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timișoara a pretins suma de 350-400 de lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale.

''Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat în dimineața acestei zile prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei'', detaliază sursa citată.

Față de persoana în cauză a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, cercetările fiind continuate cu inculpata în stare de libertate.

AGERPRES / (AS — autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

3 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

4 Așa o fi?

5 Mai există DNA?