Medicul echipei FC Botoşani, Petrică Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19

Medicul echipei FC Botoşani, Petrică Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19

Medicul echipei FC Botoşani, Petrică Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, rezultatul analizelor fiind anunţat cu 24 de ore înainte de meciul pe care echipa din Botoşani îl are programat contra formaţiei CS Universitatea Craiova.

Rădăuceanu, care este şi medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe "Mavromati" Botoşani, a declarat, joi seară, pentru AGERPRES, că testarea a fost făcută miercuri dimineaţă, la Stadionul Municipal din Botoşani, înainte ca echipa şi stafful tehnic să plece spre Craiova.

În cursul zilei de joi, când deja a ajuns la Craiova, acesta a primit rezultatul pozitiv.

"Sunt sănătos. Dacă aveam probleme, nu mai veneam eu încoace. Acum sunt la Craiova. Eu am anunţat DSP Botoşani, care a anunţat şi DSP Craiova şi aştept să vedem ce decizie va fi luată", a afirmat Rădăuceanu.

El se teme că rezultatul testului ar putea afecta echipa, care ar putea fi trimisă în izolare şi să nu mai joace meciul programat pentru vineri seară. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria