Medvedev, în pragul divorțului/Ce avere imensă trebuie să împartă cu Svetlana

Medvedev, în pragul divorțului/Ce avere imensă trebuie să împartă cu Svetlana

În cercurile Kremlinului se vorbește despre divorțul iminent dintre fostului președinte și prim-ministru al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, și soția sa Svetlana.

Dmitri și Svetlana Medvedev se cunosc încă din copilărie, dar s-au căsătorit abia după ce au absolvit studiile superioare, când ambii aveau 28 de ani.

Multă vreme, cuplul a fost considerat foarte ”solid”, dar pe 7 iulie au apărut în mass-media zvonuri despre divorțul lor.

Ultima dată când cuplul a apărut împreună în public a fost acum mai bine de doi ani - în timpul slujbei de Crăciun.

Ei au în comun proprietăți, printre care se numără iahtul „Photinia”, aflat în Finlanda, care nu a fost încă sechestrat.

iaht

Pe lângă iaht, mai au de împărțit o casă secretă foarte scumpă în Plyos. Puțini dintre funcționari se pot lăuda cu o casă atât de scumpă.

Fostul președinte al Federației Ruse neagă categoric orice legătură cu această vilă, dar mai multe persoane, inclusiv oficiali locali, au confirmat că aceasta este proprietatea lui.

În plus, Medvedev deține imobiliare în toată Rusia, terenuri uriașe în zone exclusiviste, iahturi, apartamente în conace vechi, complexe agricole și crame în Rusia și în străinătate.

Medvedev s-a remarcat recent prin declarații agresive împotriva Ucrainei. El nu numai că a susținut războiul, dar a anunțat pretențiile teritoriale ale Moscovei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale