Medvedev vrea capitularea totală a regimului de la Kiev, dar în condițiile impuse de Rusia

Medvedev vrea capitularea totală a regimului de la Kiev, dar în condițiile impuse de Rusia

Fostul preşedinte al Federaţiei Ruse şi vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a publicat un nou mesaj pe canalul său de Telegram, în care s-a referit la posibilele negocieri pe care Ucraina ar trebui să le poarte cu Federația Rusă.

Medvedev, despre ultimatumuri: „sunt doar o înviorare de copii”. FOTO AFP (Arhivă)

Potrivit vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse: „Actuala poziție de negocieri a Federației Ruse în ceea ce privește Ucraina nu este nimic mai mult decât o „înviorare de copii” înainte ca noi să cerem capitularea definitivă a regimului de la Kiev".

Declarația sa vine ca răspuns la afirmațiile președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care a afirmat că nu pot exista negocieri cu cineva care pornește discuția de la ultimatumuri.

Actualele ultimatumuri sunt doar o înviorare de copii, înainte de cerințele din viitor. Și el le știe foarte bine: Capitularea totală a regimului de la Kiev, în condițiile Rusiei”, a mai declarat fostul președinte rus.

De asemenea, afirmațiile acestuia vin în contextul în care forțele invadatoare au fost împinse în spatele liniei frontului în ultima perioadă, ucrainenii reușind să captureze sute de vehicule grele, abandonate de armata rusă care se află în retragere.

În aceeași ordine de idei, Ucraina a reușit să elibereze de la începutul lunii septembrie circa 2.000 de kilometri de teritoriu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?