Medvedev vrea să falimenteze Netflix și le cere rușilor să descarce filme piratate

Medvedev vrea să falimenteze Netflix și le cere rușilor să descarce filme piratate

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev și-a încurajat sâmbătă conaționalii să descarce și să publice pe internet copii piratate ale filmelor care au devenit indisponibile în Rusia după ce platforma de streaming Netflix s-a retras din țară din pricina invaziei în Ucraina, relatează TASS .

Medvedev îi încurajează pe ruși să descarce și să pirateze filme. FOTO AFP (Arhivă)

Știți ce? Căutați sursele potrivite și descărcați totul de pe ele. Dacă toate aceste „Netflix-uri” și altele au plecat de la noi, atunci vom descărca totul și le vom folosi gratuit. Personal, chiar le-aș distribui pe tot internetul pentru a le provoca daune maxime. Daune maxime, astfel încât să dea faliment!”, a declarat Medvedev.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că este în asentimentul lui Dmitri Medvedev, potrivit TASS.

Sunt de acord cu Dmitri Anatolevici (n.red. Medvedev). Avem de-a face cu pirați, aceștia sunt cei care ne-au jefuit, cei care ne-au confiscat și furat bunurile. Expresia „conținut piratat” ar trebui percepută sub un alt sens”, a transmis Peskov.

În luna mai a anului 2022, platforma de streaming Netflix a anunțat se retrage din Rusia din pricina invaziei ruse în Ucraina. Înainte de a-și anunța retragerea, Netflix a fost forțată de autoritatea de reglementare a audiovizualului din Rusia să difuzeze canale ale televiziunilor de stat , însă platforma de streaming a refuzat să se supună legii din Rusia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”