Meghan Markle a amenințat că se va despărți de Prințul Harry dacă el nu ar fi confimat public relația lor

Meghan Markle a amenințat că se va despărți de Prințul Harry dacă el nu ar fi confimat public relația lor

Meghan Markle i-a spus prințului Harry că va pune capăt relației lor dacă el nu va confirma public că formează un cuplu, potrivit Times of London, scrie Insider.

Într-un nou reportaj realizat de Valentine Low de la Times, două surse anonime au declarat că Meghan i-a dat un ultimatum lui Harry în ceea ce privește relația lor, făcându-l pe prinț să intre în panică.

„Ea spunea: «Dacă nu faci o declarație prin care să confirmi că sunt iubita ta, mă voi despărți de tine»”, a declarat o sursă pentru Times.

O altă sursă a declarat pentru publicație că Harry era „speriat, spunând: «O să mă părăsească»”.

Low relatează că Harry l-a contactat pe Jason Knauf, secretarul de comunicare al prințului William, Kate Middleton și prințul Harry la acea vreme. Harry i-ar fi spus lui Knauf să publice o declarație prin care să confirme relația sa cu Meghan și să condamne tratamentul rasist pe care l-a primit din partea tabloidelor britanice.

Potrivit raportului, Meghan le-a spus angajaților lui Harry că știa „cum funcționează palatul”, adăugând: „Nu vă pasă de iubită”.

„Personalul lui Harry știa că Meghan era diferită de alte iubite regale. Ea avea propriile opinii și le spunea oamenilor care erau acestea. În primăvara anului 2017, cu mai mult de șase luni înainte ca cuplul să se logodească, ea i-a spus unuia dintre consilierii lui Harry: «Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând»”, relatează The Times.

Reprezentanții ducelui și ducesei de Sussex și ai Palatului Buckingham nu au răspuns imediat solicitării Insider de a comenta.

Low a mai relatat în martie 2021 că ducesa de Sussex a intimidat doi membri seniori ai personalului de la Palatul Buckingham pe vremea când lucra în cadrul familiei regale. The Times a făcut referire la un e-mail pe care Knauf l-a trimis fostului secretar particular al lui William, în care acesta și-ar fi exprimat îngrijorarea „că nu se va face nimic”.

Raportul a fost publicat cu doar câteva zile înainte de difuzarea interviului exploziv al lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey.

Potrivit biografiei regale „Finding Freedom”, unii dintre foștii membri ai personalului lui Meghan și-au retras afirmațiile potrivit cărora ducesa i-a intimidat, a relatat Mikhaila Friel de la Insider în septembrie 2021.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante