Meghan Markle, încă o lovitură pentru familia regală. Soţia prințului Harry spune că au fost „fericiți” să părăsească Marea Britanie

Meghan Markle, încă o lovitură pentru familia regală. Soţia prințului Harry spune că au fost „fericiți” să părăsească Marea Britanie

Meghan Markle lansează un nou atac la adresa Familia Regale Britanice. Ducesa a spus că ea și prințul Harry au fost „fericiți” să părăsească Marea Britanie, deoarece cei doi „tulburau ordinea ierarhiei... prin simpla existență” înainte de a „demisiona” din calitatea de membri activi ai familiei regale, conform Daily Mail .

Meghan Markle și prințul Harry au explicat de ce și-au dorit să părăsească Marea Britanie

Ducesa de Sussex a acordat un interviu publicației „The Cut”, parte a revistei New York, în care a susținut că ceea ce și-a dorit cuplul, atunci când a cerut libertatea financiară, de fapt nu a fost „reinventarea roții”.

Potrivit sursei citate, și prințul Harry ar fi sugerat că „unii membrii ai familiei nu pot lucra și trăi împreună”, în timp ce Meghan a dezvăluit că „soțul ei și-a pierdut tatăl”, pe Prințul Charles.

Meghan ar mai fi anunțat totodată că s-ar putea întoarce pe Instagram, asta după ce în 2018, înainte de nuntă, și-a închis toate conturile de socializare.

Meghan ar mai fi spus în cadrul aceluiași interviu că ea și prințul Harry sunt „ca sarea și piperul” pentru că „se mișcă mereu împreună”, și ar fi pretins că s-a confruntat cu probleme în Marea Britanie din cauza faptului că este americancă.

Interviul a fost publicat după ce s-a susținut că Harry și Meghan nu o vor vizita pe Regina la Balmoral când vor vizita Marea Britanie săptămâna viitoare, pe fondul unei dispute de securitate în curs de desfășurare, și la doar câteva zile după ce Meghan a folosit noul ei podcast Spotify pentru a se plânge de modul în care a trebuit să-și continue angajamentele pe un turneu regal în Africa de Sud după un incendiu în dormitorul lui Archie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...