Meghan Markle, o prințesă care marchează o triplă revoluție pentru casa regală britanică

Intrarea lui Meghan Markle în familia Windsor oferă un suflu nou casei regale britanice, întrucât ea reprezintă pentru această familie o triplă revoluție, având în vedere că este actriță, o femeie divorțată și pe jumătate afro-americană, relatează ediția online a ziarului spaniol ABC.

Deși pare să se fi despărțit pentru totdeauna de actorie, Meghan Markle va fi prima actriță care intră în familia regală britanică, lucru ce amintește oarecum de actrița americană Grace Kelly, care a devenit soția prințului Rainier de Monaco. Acea poveste de dragoste s-a terminat însă printr-o tragedie, după accidentul de trafic care a curmat viața fostei actrițe americane.

După ce a început să fie văzută împreună cu prințul Harry, profesia lui Meghan Markle a reprezentat o sursă de speculații și de controverse. Imagini ale actriței, care o prezentau dezbrăcată, din motive care țin de scenariile producțiilor în care a fost distribuită, s-au succedat pe rețelele de socializare și pe mai multe site-uri pornografice. Viitoarea prințesă a fost intens vizualizată și a creat multă presiune mediatică.

Nu trebuie uitat nici faptul că ea a fost căsătorită, lucru puțin obișnuit în familia regală britanică, cu excepția Camillei, ducesă de Cornwall, căsătorită în prezent cu prințul Charles. Meghan Markle i-a spus prima oară "da" lui Trevor Engelson în 2011, însă dragostea lor nu a durat decât doi ani.

Ambii se cunoscuseră în 2004, au menținut o relație timp de șase ani înainte de a se logodi în 2010. Însă distanța a pus capăt mariajului lor. Meghan Markle s-a mutat la Toronto pentru a filma serialul "Suits", în timp ce Trevor Engelson a rămas în Los Angeles. Distanța dintre cele două metropole nord-americane, ce poate fi parcursă în cinci ore cu avionul, a pus capăt vieții lor în comun.

Faptul că Meghan Markle este pe jumătate afro-americană și a crescut într-o familie modestă, cu un tată alb și o mamă de culoare, reprezintă o altă noutate pentru familia regală britanică. Mama ei, Doria Radlan, este instructoare de yoga, în timp ce tatăl ei, Thomas Markle, este fost asistent de regie pe platourile în care au fost filmate mai multe producții cinematografice și de televiziune.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

3 Orban chiar este un om modest. Două momente

4 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

5 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos