Meghan Markle și Prințul Harry îl au pe Charles la degetul mic. "Au obținut ce-au vrut de la el!"

Meghan Markle și Prințul Harry îl au pe Charles la degetul mic. "Au obținut ce-au vrut de la el!"

L-au lovit cu dezvăluiri neplăcute, într-un documentar Netflix care-a făcut valuri și-n cartea de memorii a Prințului Harry, Spare.

Meghan, alături de Charles și Camilla, în vremurile bune

Cu toate acestea, Regele Charles a cedat cerințelor Ducilor de Sussex și-n loc să le retragă titlurile, așa cum cereau contribuabilii britanici, le-a oferit copiilor acestora dreptul de a se recomanda ca prinți.

Și, pe lângă asta, palatul i-a invitat oficial pe aceștia să fie prezenți la încoronarea lui de pe 6 mai, invitație la care, până acum, Meghan Markle și Harry n-au dat niciun răspuns public.

Istoricul regal Amanda Foreman este de părere că Meghan și Harry au familia regală la degetul mic și că cei doi îi fac viața amară Regelui Charles întârziind un răspuns la invitația la încoronare.

"O mulțime de aranjamente depind de ei!"

Vorbind pentru The Daily Express, aceasta susține că pregătirea pentru încoronarea Regelui Charles îi implică și pe Ducii de Sussex și faptul că aceștia vor fi sau nu prezenți la marele eveniment.

Foreman a spus că invitația din partea lui Charles nu a fost deloc surprinzătoare, iar acceptarea întârziată a invitației acestuia nu este, de asemenea, „nicio surpriză”. „Ei chiar au familia regală la degetul mic”, susține scriitoarea britanică.

„Vor sau nu vor veni? O mulțime de aranjamente depind de asta, iar ei nu fac decât să tergiverseze și să dea bătăi de cap suplimentare”.

Harry și Meghan au confirmat săptămâna trecută că au primit invitația, iar faptul că palatul a recunoscut, ieri, titlurile de prinț și de prințesă ale lui Lilibet și Archie ar putea avea legătură cu condiția pusă de duci pentru prezența lor. Titlurile copiilor Prințului Harry și ai lui Meghan Markle au fost actualizate, pe 9 martie, pe linia succesorală de pe site-ul Familiei Regale, unde aceștia rămân pe pozițiile 6 și 7, însă sunt numiți Prințul Archie și Prințesa Lilibet de Sussex.

Surse apropiate Ducilor de Sussex au sugerat că Prințul Harry și Meghan au fost frustrați că Palatul Buckingham nu a recunoscut imediat titlurile lui Archie și Lilibet, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, în urmă cu șase luni.

Cu toate acestea, surse apropiate palatului susțin că Regele Charles al III-lea nu s-a opus niciodată folosirii titlurilor de prinț și de prințesă - în ciuda neplăcerilor pe care Harry și Meghan le-au provocat familiei - deși ultimii doi au fost „obsedați” de ideea că suveranul le-ar putea lua titlurile nepoților săi.

Prințul Harry și Meghan Markle au declarat ieri că este „dreptul din naștere” al lui Archie și al lui Lilibet să fie numiți prinț și prințesă , iar pentru cea din urmă au folosit pentru prima dată titlul atunci când au anunțat că fetița a fost botezată pe 3 martie, la reședința din Montecito a părinților săi.

Foto: Profimedia, Getty Images

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”