Melania Trump ''a dat like'' pe Twitter unui mesaj împotriva soțului ei

Melania Trump ''a dat like'' pe Twitter unui mesaj împotriva soțului ei

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a făcut senzație pe Twitter dând ''like'' tweet-ului unui utilizator care făcea haz de dificultățile relației sale cu Donald Trump.

Marți seara, Melania Trump ''a dat like'' tweetului scriitorului Andy Ostroy și GIF-ului viral ce arată schimbarea radicală a expresiei sale la ceremonia de inaugurare. În tweet-ul său anti-Trump, Ostroy a glumit: ''Seems the only #Wall @realDonaldTrump?s built is the one between him and @FLOTUS #Melania #trump'' (''Se pare că singurul zid pe care Donald Trump l-a construit este cel dintre el și Melania Trump'' ).

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe pentru doamna Trump nu a răspuns imediat cererii revistei People de a comenta.

Deși Prima Doamnă a eliminat ''like-ul'' său, pe internet zvonurile privind dificultățile de cuplu au devenit tot mai insistente.

Capturi în care se vede ''like-ul'' Melaniei Trump, care nu a folosit contul oficial al Primei Doamne, @FLOTUS, ci pe cel pe care ea l-a creat în 2010, @MELANIATRUMP, au fost difuzate de revista People. Singurul tweet la care Melania a mai dat ''like'' de la crearea contului datează din 2012, când fostului model i-a plăcut propriul său mesaj, ''Hello Twitter?!''.
 
Este foarte posibil să fie vorba de un accident sau de o piratare, scrie People. Totuși, acest eveniment intervine în momentul în care o anchetă dezvăluie disfuncționalități grave în relația cuplului prezidențial american, între ''umilință și minciuni'', comentează voici.fr.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

4 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului

5 Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu