Melania Trump a început ziua de învestire a soțului său într-o rochie Ralph Lauren

Melania Trump a început ziua de învestire a soțului său într-o rochie Ralph Lauren

Noua Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a apărut într-o rochie semnată de designerul american Ralph Lauren cu prilejul primelor evenimente oficiale din ziua de vineri, cu ocazia învestirii soțului său, Donald Trump, ca președinte al SUA, relatează AFP.

În timpul ceremoniei organizate la biserica episcopală Saint-John din Washington, apoi la ultima întâlnire cu Barack și Michelle Obama de la Casa Albă și cu prilejul prestării jurământului la Capitoliu, fosta top-model slovenă a purtat o rochie bleu ciel, creație a designerului american, a confirmat casa de modă Ralph Lauren.

Melania Trump a purtat deasupra rochiei o jachetă tip bolero cu guler înalt de aceeași culoare, ton sur ton, din cașmir. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de mănuși din piele întoarsă în aceeași culoare bleu ciel.

Prin opțiunea sa, soția celui de-al 45-lea președinte al SUA continuă o tradiție ce constă în alegerea unui creator de modă american pentru prima zi a noii președinții.

Ținuta sa a reamintit foarte mult, remarcată mai ales de rețelele de socializare, de alura și stilul prezidențial de referință al fostei prime doamne Jackie Kennedy.

Joi, Melania Trump a purtat în prima parte a zilei o rochie neagră sobră a creatoarei americane de origine hispanică Norisol Ferrari, iar seara o rochie cu paiete nude-aurie, creație a stilistei de origine libaneză Reem Acra.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”