Melania Trump şi Philip May, relaxaţi în pofida polemicii declanşate de noile declaraţii ale lui Trump

Melania Trump şi Philip May, relaxaţi în pofida polemicii declanşate de noile declaraţii ale lui Trump

Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, şi Philip May, soţul premierului britanic Theresa May, au afişat vineri la Londra o atitudine senină, în pofida furtunii declanşate de noile declaraţii explozive ale liderului de la Casa Albă, relatează AFP.

Philip May a primit-o în cursul dimineţii pe Melania Trump la Royal Hospital Chelsea, care găzduieşte veterani ai armatei britanice încă din secolul al XVII-lea. Aproximativ 300 de foşti soldaţi trăiesc în prezent în clădirile situate în cartierul de lux Chelsea de pe malul Tamisei.

Cei doi au participat la o partidă de bowling sub un soare strălucitor. Melania şi-a încercat de mai multe ori norocul, în pofida tocurilor sale ascuţite. Ea a fost încurajată de circa zece elevi, care fluturau drapele americane şi britanice.

Anterior, Prima Doamnă a Americii i-a ajutat pe elevii respectivi, de la o şcoală primară locală, să confecţioneze maci artificiali, floare asociată cu amintirea combatanţilor morţi pe front în Primul Război Mondial.

După vizita ce a durat o oră, Philip May a însoţit-o pe invitata sa la maşină. Ei nu a făcut declaraţii şi au evitat cu grijă întrebările jurnaliştilor despre vizita oficială a preşedintelui american.

Donald Trump a provocat indignarea clasei politice criticând poziţia Theresei May privind Brexit-ul. El a spus de asemenea că fostul ministru britanic de externe Boris Johnson ar putea fi ''un mare prim-ministru'', la numai câteva zile după demisia acestuia din guvern, deoarece era în dezacord cu şefa executivului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată