Melania Trump şi Philip May, relaxaţi în pofida polemicii declanşate de noile declaraţii ale lui Trump

Melania Trump şi Philip May, relaxaţi în pofida polemicii declanşate de noile declaraţii ale lui Trump

Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, şi Philip May, soţul premierului britanic Theresa May, au afişat vineri la Londra o atitudine senină, în pofida furtunii declanşate de noile declaraţii explozive ale liderului de la Casa Albă, relatează AFP.

Philip May a primit-o în cursul dimineţii pe Melania Trump la Royal Hospital Chelsea, care găzduieşte veterani ai armatei britanice încă din secolul al XVII-lea. Aproximativ 300 de foşti soldaţi trăiesc în prezent în clădirile situate în cartierul de lux Chelsea de pe malul Tamisei.

Cei doi au participat la o partidă de bowling sub un soare strălucitor. Melania şi-a încercat de mai multe ori norocul, în pofida tocurilor sale ascuţite. Ea a fost încurajată de circa zece elevi, care fluturau drapele americane şi britanice.

Anterior, Prima Doamnă a Americii i-a ajutat pe elevii respectivi, de la o şcoală primară locală, să confecţioneze maci artificiali, floare asociată cu amintirea combatanţilor morţi pe front în Primul Război Mondial.

După vizita ce a durat o oră, Philip May a însoţit-o pe invitata sa la maşină. Ei nu a făcut declaraţii şi au evitat cu grijă întrebările jurnaliştilor despre vizita oficială a preşedintelui american.

Donald Trump a provocat indignarea clasei politice criticând poziţia Theresei May privind Brexit-ul. El a spus de asemenea că fostul ministru britanic de externe Boris Johnson ar putea fi ''un mare prim-ministru'', la numai câteva zile după demisia acestuia din guvern, deoarece era în dezacord cu şefa executivului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …