Meleşcanu: Voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic; nu există nicio vinovăţie

Meleşcanu: Voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic; nu există nicio vinovăţie

Teodor Meleşcanu a transmis luni că va respecta decizia ALDE de a-i retrage sprijinul pentru mandatul de ministru de Externe, precizând că aşteaptă decizia de remaniere a premierului.

"Biroul Politic al ALDE a decis retragerea sprijinului politic pentru poziţia mea de ministru al Afacerilor Externe, în contextul percepţiei publice negative cu privire la modul de desfăşurare a alegerilor din străinătate pentru Parlamentul European. Bineînţeles că voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic din partea Biroului Politic al ALDE şi aştept hotărârea de remaniere a doamnei prim-ministru", a scris Meleşcanu, pe Facebook .

El a adăugat că "nu există niciun fel de vinovăţie". "Subliniez că nu există niciun fel de vinovăţie, singurele aspecte pe care mi le asum fiind dublarea numărului secţiilor de votare şi respectarea prevederilor legale (Legea 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European), care ar fi trebuit aduse la zi de către Parlament", a completat Meleşcanu.

ALDE a propus-o pe Ramona Mănescu pentru funcţia de ministru de Externe . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale