Melinda Gates îl critică pe fostul său soţ Bill Gates pentru relaţiile cu miliardarul Jeffrey Epstein

Melinda Gates îl critică pe fostul său soţ Bill Gates pentru relaţiile cu miliardarul Jeffrey Epstein

Melinda French Gates l-a criticat joi pe fostul ei soţ Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, pentru relaţia sa cu miliardarul american Jeffrey Epstein, acuzat de abuzuri sexuale asupra unor minore şi care s-a sinucis în închisoare în 2019, relatează vineri AFP.

În primul ei interviu televizat după anunţul divorţului de Bill Gates în luna mai, Melinda French Gates, în continuare copreşedinta Fundaţiei Bill & Melinda Gates, a recunoscut, de asemenea, că l-a întâlnit - o singură dată - pe Jeffrey Epstein.

Întrebată de o jurnalistă de la canalul CBS despre motivele despărţirii ei de Bill Gates, Melinda French Gates a răspuns că "mai multe lucruri" au condus la separare şi că "nu i-a plăcut că Bill l-a cunoscut pe Jeffrey Epstein".

La acea vreme, "i-am spus clar", a adăugat Melinda French Gates, în vârstă de 57 de ani, a cărei avere este estimată de Forbes la şase miliarde de dolari.

Fără să menţioneze când l-a întâlnit pe Epstein, Melinda a afirmat că "a regretat chiar în momentul în care (ea) a intrat pe uşă".

"Era abominabil, era răul întruchipat. Am avut coşmaruri după aceea. Am inima zdrobită pentru aceste tinere", a mărturisit Melinda French Gates la CBS.

Jeffrey Epstein, găsit spânzurat într-o închisoare din Manhattan în august 2019, a exploatat sexual minore, iar reţeaua sa de legături şi prietenii se întindea de la foştii preşedinţi Donald Trump şi Bill Clinton până la prinţul Andrew al Marii Britanii şi agentul de modele francez Jean-Luc Brunel, găsit mort în celula sa din închisoarea La Sante din Paris, în urmă cu două săptămâni.

În august, în momentul finalizării divorţului, Bill Gates - în vârstă de 66 de ani şi a cărui avere este evaluată de Forbes la 129 de miliarde de dolari - a recunoscut la CNN că a fost "o mare greşeală să-şi petreacă timpul" cu Jeffrey Epstein, mai ales pentru a strânge bani pentru fundaţia sa filantropică.

După anunţul divorţului, după 27 de ani de căsnicie, reputaţia lui Bill Gates a fost pătată de dezvăluiri despre relaţii extraconjugale şi despre acuzaţii de comportament inadecvat faţă de femei la compania Microsoft. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...