Menajeră ziua și prostituată noaptea. O tânără româncă, exploatată în Austria

Menajeră ziua și prostituată noaptea. O tânără româncă, exploatată în Austria

Timp de ani de zile, un bărbat de 34 de ani ar fi abuzat și violat o tânără din Tirol. De asemenea, aceasta a fost forțată să lucreze ca prostituată.

După ce victima a depus plângere în februarie 2023, la 1 martie a fost arestat un român de 34 de ani, acuzat că în ultimii 3 ani a exploatat și o româncă, acum în vârstă de 21 de ani, luându-și salariile obținute din prostituție, scrie heute.at.

În plus, bărbatul de 34 de ani este acuzat de viol, constrângere în formă agravantă, uz de forță în formă continuată, proxenetism și trafic transfrontalier de ființe umane. Suspectul a negat acuzațiile.

Poveste de dragoste

Victima a fost contactată de suspect în România și a intrat într-o relație amoroasă cu acesta. Ulterior, aceasta a fost ademenită în Austria sub pretexte false și a fost împinsă la prostituție ilegală în Innsbruck.

În paralel, ea avea și o slujbă legală de femeie de serviciu. Suspectul și-a însușit toate salariile câștigate și avea acces exclusiv la contul de salariu al victimei, a informat poliția din Tirol.

Amenințată, abuzată și violată

În cursul anchetei a reieșit că victima a fost abuzată și amenințată în mod continuu și regulat pentru a o forța să se prostitueze . În plus, suspectul este suspectat că a violat-o pe tânăra de 21 de ani de mai multe ori.

Bărbatul se află în prezent în arest preventiv iar victima s-a întors în România.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB