Mentalitatea milionarilor din România, expusă: „Dă-mi gratis!“

Mentalitatea milionarilor din România, expusă: „Dă-mi gratis!“

Se spune că, atunci când ai mult, vrei să ai și mai mult. De aici și disperarea unor oameni, care ajung într-o goană nebună după bani, fără să savureze viața. Și care, în ciuda posibilităților materiale, recurg la niște gesturi jenante. De o asemenea situație s-a lovit Dan Șucu, om potent de afaceri în România care, din 2022, a intrat în acționariatul clubului Rapid.

Dan Șucu, acționar Rapid

Invitat acum la Orange Sport, Șucu a făcut o dezvăluire incredibilă: pe stadionul din Giulești, biletele pentru tribuna a II-a unde stau, de obicei, oamenii de rând, se dau ca pâinea caldă. Rămân, în schimb, nevândute multe bilete din zona VIP. Deși există cerere, însă pentru gratuități! Și, inclusiv mulți oameni cu bani, prieteni ai lui Șucu, i-au cerut invitații și bilete gratuite la VIP, în loc să bage mâna în buzunar.

Ce a povestit Dan Șucu?

*Ce mă deranjează pe mine cel mai mult e că vindem foarte puţin, mult mai puţin decât m-am aşteptat eu, în zonă de tribună VIP. Adică, vindem foarte bine tribuna a doua, foarte mulţi... majoritatea fanilor Rapidului, care au venituri medii sau mici, se străduiesc să găsească o soluţie prin care să susţină echipa.

*Şi exact cei cu venituri mari, care te-ai fi aşteptat să fie alături de Rapid, să-și cumpere abonamente, eventual să cumpere şi ceva publicitate locală, avem şi publicitate locală, nu doar naţională, vândută pe stadion, să fie alături de club, exact aceia îşi doresc să primească invitaţii. Gratuite.

*Am avut cunoscuţi, pe care îi ştiam că sunt rapidişti, care m-au sunat din clipa în care au aflat că investesc la Rapid, oameni care ştiam că aveau două hoteluri, restaurante... Și îmi cereau mie două invitaţii gratuite, două abonamente gratuite la VIP. Nu cred că vrei să ştii ce a fost la gura mea...

*Un bilet e 300 de lei, nu e un preţ mic. Dar, încă o dată, vrei să fii văzut de toată suflarea rapidistă că stai la VIP, stai pe fotoliu... plăteşte, nene. Banii ăia sunt folosiţi numai şi numai în folosul echipei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...