Mercur retrograd pentru 4 zodii. Cine sunt nativii cărora nu le iese nimic în 2023, toate drumurile duc spre eșec

Mercur retrograd pentru 4 zodii. Cine sunt nativii cărora nu le iese nimic în 2023, toate drumurile duc spre eșec

Mercur a fost retrograd în Capricorn din data de 1 ianuarie, până pe 18 ianuarie. În toată această perioadă, nativii acestei zodii au avut numai probleme.

Mercur retrograd a ieșit din Capricorn FOTO Canva/Pixabay

Colaborarea cu superiorii a avut si ea sincope, însă lucrurile s-au liniștit pe data de 18, relatează click.ro.

Când va mai fi Mercur retrograd în anul 2023

Deși s-a încheiat o perioadă nefastă, mai urmează și altele. A doua perioadă în care Mercur va fi retrograd este cuprinsă între 21 aprilie și 15 mai 2023, când va retrograda în zodia Taur. Nativii trebuie să știe că îi așteaptă o perioadă dificilă, în care nu trebuie să se ocupe de lucruri noi și nici să pornească afaceri sau proiecte, căci toate vor fi sortite eșecului.

Și în plan personal lucrurile vor sta la fel de porst pentru nativul Taur, mai ales că este o fire impulsivă, pe care cu greu o mulțumești. Retrogradarea lui Mercur nu va face decât ca zodia Taur să fie mult mai dificilă decât era până atunci.

Mercur retrograd în Fecioară: 23 august- 15 septembrie

Nici Fecioara nu scapă de dificultăți. Anul acesta, Mercur retrogradează în Fecioară pe 23 august și iese în 15 septembrie.

În toată această perioadă, Fecioarele trebuie să fie foarte atente la relațiile cu cei din jurul lor și să învețe să se obișnuiască cu irascibilitatea și nervii, stări pe care le va experimenta zi de zi în perioada neagră a lui Mercur.

Citește articolul integral pe click.ro.

Cei mai norocoși

O singură zodie va fi pe culmile succesului în acest an. Va avea bani cât cuprinde, împlinire în dragoste și o carieră de invidiat. Astrologii au anunțat cine vor fi norocoșii care nu vor avea nicio grijă în 2023.

Mai mulți nativi din zodiac vor avea un an plin de realizări, însă doar un nativ va fi cu adevărat fericit din toate punctele de vedere, relatează România TV. Este vorba despre cei născuți în zodia Leu, care vor bifa succes după succes.

După cum bine se știe, acest nativ din zodiac vrea mereu să fie în centrul atenției, iar de această dată va reuși din plin. În anul care urmează, nativul zodiei Leu va avea noroc pe toate planurile.

Pentru Leii care nu sunt într-o relație, în anul 2023, astrologii spun că sigur își vor găsi jumătatea. Cei care sunt deja într-o relație, vor face pași importanți, astfel că se vor gândi serios la căsătorie.

Pe plan profesional, Leii vor sta la fel de bine. Unii ar putea să-și schimbe locul de muncă, alegând un job mult mai bine plătit și care le va aduce o mulțime de beneficii. Alți Lei vor fi promovați la locul de muncă, reușind astfel să capteze atenția prin realizările lor.

La capitolul bani, cei născuți în zodia Leu vor da lovitura. Aceștia ar putea primi o moștenire din partea celor dragi, iar cei care joacă la Loto sau au toate șansele să câștige, pentru că anul 2023 este anul lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale