Mergea și Bopanna, calificați în sferturile probei de dublu la Roma; Tecău și Rojer, eliminați

Mergea și Bopanna, calificați în sferturile probei de dublu la Roma; Tecău și Rojer, eliminați

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Roma, în timp ce cuplul româno-olandez Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a fost eliminat din competiție.

Mergea și Bopanna, capi de serie numărul șase, au trecut de cuplul Benoit Paire (Franța)/Joao Sousa (Portugalia) cu 6-7 (5), 6-4, 10-8, într-o oră și 29 de minute.

Tecău și Rojer, favoriții numărul trei, care veneau după ce au câștigat titlul la Madrid, în weekend, au fost învinși în optimi de perechea Pablo Cuevas (Uruguay)/Marcel Granollers (Spania) cu 6-2, 7-6 (7), într-o oră și 20 de minute. De remarcat faptul că Tecău și Rojer au ratat cinci mingi de set în tiebreak, la 6-2 și 7-6.

Perechea româno-olandeză va primi pentru participare 14.470 euro și 90 de puncte ATP, în timp ce Mergea și Bopanna și-au asigurat un cec de 28.000 de euro și 180 de puncte ATP.

În sferturi, Mergea și Bopanna vor juca împotriva câștigătorilor dintre Philipp Kohlschreiber (Germania)/Viktor Troicki (Serbia) și favoriții numărul doi, Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia).

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sunt acri strugurii / Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

2 Făbricuța de tutișoare a României / Azi, Dana Budeanu, de care a ajuns să râdă și Mândruță!

3 În România nimic nu este întâmplător...

4 Faza anului în București: Milionar cu Ferrari de 450k luând curent de la un Uber

5 Doi foști tablagii, sinecuriști PSD, eliminați de la vârful Romarm