Mesaj adresat Mădălinei Ghenea de bulgarul Dimitrov. Ce i-a scris pe camera video

Mesaj adresat Mădălinei Ghenea de bulgarul Dimitrov. Ce i-a scris pe camera video

Grigor Dimitrov (32 de ani, 33 ATP) și fotomodelul Mădălina Ghenea (35 de ani) formează un cuplu de puțin timp.

Grigor a scris pe cameră: „Mad + C” FOTO: gsp.ro

Bulgarul Grigor Dimitrov s-a calificat vineri în finala turneului de la Geneva. La acest turneu, bulgarul a surprins printr-un mesaj special scris pe camera video care transmitea turneul, după ce în trecut și-au trimis mai multe mesaje de dragoste pe rețelele de socializare.

După victoria din „sferturile” de la Geneva, contra australianului Christopher O'Connell, Grigor a scris pe cameră: „Mad + C”, un mesaj pentru Mădălina și fiica ei, Charlotte, scrie gsp.ro.

Tenismanul Grigor Dimitrov s-a calificat vineri în finala turneului de la Geneva, prima pentru el în circuitul ATP după cea din februarie 2018 de la Rotterdam, bulgarul impunându-se în trei seturi în faţa americanului Taylor Fritz, 3-6, 7-5, 7-6 (7-2).

Dimitrov, la un moment dat numărul 3 mondial, acum pe poziţia a 33-a, a avut nevoie de mai bine de trei ore pentru a tranşa duelul cu actualul număr 9 mondial, care este în căutarea unor repere pe zgură înainte de Roland Garros, unde Fritz nu a trecut niciodată de turul 3, notează AFP.

Cealaltă semifinală îi va opune pe germanul Alexander Zverev (27 ATP) şi chilianul Nicolas Jarry (54 ATP). Zverev a acces în această fază după abandonul chinezului Wu Yibing.

În sferturi, Jarry l-a eliminat pe norvegianul Casper Ruud, numărul 4 mondial, dublu deţinător al titlului şi mare favorit al turneului, dotat în acest an cu premii totale de 562.815 euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”