Mesaj inedit de Crăciun de la Schwarzenegger. Cum s-a filmat vedeta din „Terminator“. Nadia Comăneci i-a dat nota 10 VIDEO

Mesaj inedit de Crăciun de la Schwarzenegger. Cum s-a filmat vedeta din „Terminator“. Nadia Comăneci i-a dat nota 10 VIDEO

Vedeta din Terminator a găsit o modalitate inedită de a le ura Crăciun fericit fanilor săi. Arnold Schwarzenegger s-a filmat făcând exerciții fizice. Prestația nu a trecut neobservată, prietena Nadia Comăneci notându-l cu 10..

Nu contează dacă este ajunul Crăciunului sau nu, tot trebuie să faci mișcare”, a spus celebrul actor de la Hollywood, într-un postare făcută pe Instagram în care urează „Crăciun Fericit” urmăritorilor.

Arnold, în vârstă de 75 de ani, purta un pulover special cu motive de Crăciun, în timp ce face mai multe exerciții. Postarea de pe Instagram a devenit imediat virală, primind peste 750.000 de aprecieri într-o zi.

Nadia Comăneci, care îi este prietenă, nu a ratat ocazia de a-l lăuda. Fosta gimnastă l-a notat cu 10 pentru exercițiile fizice executate ca la carte.

Aflată într-o mini-vacanță în Los Angeles, la Venice Beach (Santa Monica), în vara anului 2021, fosta mare gimnastă Nadia Comăneci nu a ratat ocazia de a se întâlni cu bunul ei prieten, Arnold Schwarzenegger.

Numitorul comun al celor doi este sportul. Astfel, Nadia și Arnold s-au antrenat, din nou, împreună, la Golds Gym.

La masă cu Mihaela Rădulescu

Cu câteva zile în urmă, Arnold a luat masa alături de Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner, în SUA. Acesta este bun prieten cu vedeta de la Hollywood și de fiecare dată când ajunge în SUA, austriacul îl vizitează. Fotografia postată de fosta vedetă TV a declanșat un lung șir de aprecieri. Fanii Mihaelei au avut doar cuvinte la superlativ pentru aceasta: “Mihaela, ești minunată! Doi bărbați bine de tot în preajma ta, dar mereu vei fi la înălțime!”, “O doamnă superbă din România cu 2 staruri internaționale. Felicitări, Mihaela! Suntem mândri de tine!”, “Una bucată Wonder Woman și două bucăți Terminator!”, “Mihaela este superbă! Chiar merită să fie fericită!”, “Wow, mă înclin!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă