Mesaj SENZAȚIONAL al unui Blogger despre Cioloș! „Ăsta chiar guvernează. Nu îl vezi toată ziua la televiziunile de partid pupând în fund pe unii sau pe alții”!

Mesaj SENZAȚIONAL al unui Blogger despre Cioloș! „Ăsta chiar guvernează. Nu îl vezi toată ziua la televiziunile de partid pupând în fund pe unii sau pe alții”!

Unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri români, Andrei Cismaru, într-o postare intitulată „Sunt fanul lui Dacian Cioloș” spune că dacă s-ar alege prin vot premierul l-ar vota pe Cioloș prim-ministru pe viață pentru că:  „Ăsta chiar guvernează. Nu îl vezi toată ziua la televiziunile de partid pupând în fund pe unii sau pe alții”!  „Ia măsuri pentru popor, nu populiste”, pentru „că pune la munca toate leprele alea de la serviciile de taxe și impozite” și pentru „că membrii cabinetului său știu să le dea peste bot politicienilor”.

Iată textul publicat de Cismaru pe Blogul său:

„Sunt fanul lui Dacian Cioloș

Vreau doar să scriu și aici, să rămână pentru posteritate, nu doar pe facebook, că mă declar fanul premierului Cioloș și, dacă s-ar vota și premierul, l-aș vota premier pe viață.

De ce?

Simplu. Pentru că ăsta chiar guvernează. Nu îl vezi toată ziua la televiziunile de partid pupând în fund pe unii sau pe alții. Nu îl vezi toată ziua la televizor fiind penibil și mințind ca Ponta sau ca Tăriceanu.

Îmi place de el pentru că are o comunicare eficientă și postează uneori pe facebook chestiile importante. În rest, nu face gargară pe unde apucă.

Ia măsuri pentru popor, nu populiste. Mă refer la proiectul guvernamental de eliminat birocrația care ne mănâncă zilele. Fără copie legalizată, fără drumuri după cazier judiciar, fără tâmpenii inutile menite să ne facă viața amară. 

Mi se pare senzațional că pune la muncă toate leprele alea de la serviciile de taxe și impozite care aveau un scop în viață: ”Ah, dar lipsește copia legalizată, reveniți când o aveți!”. Așa băi, la muncă, să vedeți cum se muncește cu adevărat 8 ore pe zi.

Îmi place și că membrii cabinetului său știu să le dea peste botpoliticienilor care sunt speriați că pot ieși la iveală secrete de prin contractele lor cu statul.

Îmi place, de asemenea, cum are grijă să le dea după ceafă și miniștrilorcare o iau pe arătură.

Nu o fi el perfect, nu e cel mai frumos sau deștept, dar cu siguranță e singurul care guvernează în interesul poporului.

Bravo, domnule Cioloș! Bravo! Cât mai rezistați, nu vă lăsați! Focu’ la ei, cum ar veni!”
 Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale