Mesajul actorului Romain Duris după moartea artistei Rona Hartner. Scena memorabilă jucată împreună VIDEO

Mesajul actorului Romain Duris după moartea artistei Rona Hartner. Scena memorabilă jucată împreună VIDEO

Rona Hartner fost un munte de talent și energie. Artista și-a etalat numeroasele atuuri în muzică, dans și actorie, reușind să impresioneze de fiecare dată cu stilul său ieșit din comun. A avut o carieră cu roluri memorabile, însă viața sa a fost o adevărată dramă, încheindu-se la doar 50 de ani.

Și-a făcut debutul în filmul „Gadjo Dilo” - „Străinul Nebun”, iar de acolo viața sa artistică a cunoscut noi orizonturi, scrie Click!.

Rona a jucat într-o scenă memorabilă alături de Romain Duris, iar cunoscutul actor francez nu a uitat-o pe regretata artistă.

În filmul „Gadjo Dilo", peliculă lansată în anul 1997, actorul în vârstă de 48 de ani a jucat alături de Rona Hartner un rol de care își amintește cu emoție.

La câteva ore după decesul Ronei Hartner, Romain Duris a postat un mesaj pe pagina sa de instagram.

„Gadjo Dilo", filmul care a primit un premiu Cesar

Cariera Ronei Hartner a cunoscut o ascensiune fantastică după ce regizorul francez Tony Gatlif i-a oferit rolul principal în producția filmată în România.

Filmul nu doar că i-a adus recunoaștere internațională, dar artista a primit premiul Leopardul de Aur pentru interpretare la Festivalul Internațional de Film de la Locarno. Pelicula a primit premiul Cesar pentru muzică.

În film, Rona îl are alături și pe Adrian Minune, care, pe atunci, avea 22 de ani și a semnat patru dintre melodiile care au apărut în film.

„Gadjo Dilo" relatează povestea unui tânăr francez, Stephane, interpretat de actorul francez Romain Duris, ce se aventurează în România în căutarea unui legendar lăutar.

Articolul integral, în Click!

„Rămas bun, Rona Hartner”

Și actorul Doru Octavian Dumitru a postat pe Facebook imagini din celebrul film „Gadjo Dilo", alături de un mesaj de adio: „Rămas bun, Rona Hartner!”.

„The Crazy Stranger” / „Străinul Nebun” (titlul original: Gadjo dilo) este este un film franco-român din 1997 regizat și scris de Tony Gatlif.

Cea mai mare parte a filmului a fost filmat în satul Crețulești, la câțiva kilometri de București, iar unii dintre actori sunt romi locali, potrivit Wikipedia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?