Mesajul ambasadorului SUA către români: M-ați impresionat prin implicarea în comunitate

Mesajul ambasadorului SUA către români: M-ați impresionat prin implicarea în comunitate

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, afirmă, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Naționale, că a fost impresionat în perioada de când a venit în țara noastră de "implicarea în comunitate și angajamentul față de prosperitate, educație și securitate" al românilor.

'La multi ani, dragi români! La multi ani, #România!'. Mesajul ambasadorului #HansKlemm, cu ocazia Zilei Nationale a României. #ZiuaNa?ionala #1Decembrie

Posted by U.S. Embassy Bucharest on Tuesday, December 1, 2015

"Dragi prieteni români, în aceste luni de când sunt în România m-ați copleșit cu amabilitate și prietenie și m-ați impresionat prin implicarea în comunitate și angajamentul față de prosperitate, educație și securitate. Astăzi vreau să vă mulțumesc și să vă urez: La mulți ani, dragi români. La mulți ani, România", spune ambasadorul SUA în mesajul postat marți pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice americane.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...