Mesajul emoționant a lui Volodimir Zelenski de ziua soției sale: „Mulțumesc. M-ai făcut puternic”

Mesajul emoționant a lui Volodimir Zelenski de ziua soției sale: „Mulțumesc. M-ai făcut puternic”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a postat luni, 6 februarie, pe Facebook, un mesaj emoționat cu prilejul zilei de naștere a soției sale, Olena Zelenska, căreia îi mulțumește mai ales pentru acest an greu.

Volodimir Zelenski si soția sa. FOTO Facebook Olena Zelenska

Olena Zelenska împlinește 45 de ani la câteva zile după aniversarea soțului său.

Iată ce i-a transmis Volodimir Zelenski soției sale, prima doamnă a Ucrainei.

„Dragă ov, vreau să-ți mulțumesc. Pentru ceea ce EȘTI. În viața mea. Pentru că sunt aici acum. Pentru credința ta în Ucraina și victorie. Pentru că m-ai făcut puternic. Pentru toți anii, orele, minutele ... și încă o dată pentru ACEST an. Pentru felul în care ai reprezentat Ucraina. Pentru copiii noștri minunaț... pentru OB si KV. Te felicit cu ocazia zilei de naștere (...) Fie ca ziua victoriei să vină mai repede în viața voastră. Felicitări!”, a scris Zelenski pe Facebook.

Pe 25 ianuarie, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a împlinit 45 de ani, iar soția sa,, a publicat atunci un mesaj la fel de emoționant pe conturile ei de Instagram și Facebook.

Olena Zelenska a mărturisit că singura diferență între Volodimir Zelenski de acum un an și cel de astăzi este că în prezent zâmbește mai puțin.

Sunt întrebată adesea cum te-ai schimbat într-an. Și mereu răspund: nu s-a schimbat. El este la fel. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam 17 ani.Dar, de fapt, ceva s-a schimbat: zâmbești mult mai puțin zilele astea. De exemplu, ca în această poză... Îți doresc mai multe motive ca să zâmbești. Și știi de ce este nevoie. Toți știm. Ai destulă încăpățânare. Principalul lucru este să ai multă sănătate. Așa că fii mereu sănătos! Vreau să zâmbesc mereu cu tine. Dă-mi ocazia!”, a scris Olena Zelenska, de ziua soțului, pe Instagram.

Soții Zelenski au împreună doi copii și trăiesc vremuri grele,în Ucraina, în războiul început de Rusia în dimineaţa zilei de 24 februarie 2022.

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a declarat pentru BBC , la sfârșitul lui 2022, că Ucraina va rezista în această iarnă, în ciuda frigului și a penei de curent provocate de rachetele rusești, și va continua să lupte în ceea ce ea descrie ca fiind un război al viziunilor lumii, deoarece „fără victorie nu poate exista pace”.

Olena Zelenska spune că toți ucrainenii vor deveni mai puternici în contextul acestui război.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...